Kastelenarrangement

Kastelenarrangement

Diepenheim is bekend om de vele kastelen en havezates. Het is voor ons dan ook vanzelfsprekend om daar een mooie route voor te maken om met een frivool eendje deze plekken te bezoeken. De kastelen zijn niet per auto te bereiken, maar met een kleine wandeling kunt u ze bekijken. De kastelen zijn niet toegankelijk voor bezoekers.

Koffie / thee en wat lekkers staan 's ochtends klaar als u rond een uurtje of 10 binnenkomt.

Na een korte uitleg vertrekt u aan de hand van een duidelijke route.

U zult hierbij veel kastelen aandoen en speciaal voor onze gasten kunt u picknicken in de tuin van Huis Verwolde.  

 

Picknick op Huis Verwolde

 
 De rijkgevulde picknickmand met kleedje en tafeltje staat voor u klaar bij De Hoestinkhof (www.hoestinkhof.nl) in Markelo. Met de auto volgt u de route naar Verwolde, hier zoekt u het meest romantische plekje voor de picknick in de kasteeltuin. Elk heel uur begint er een rondleiding, u kunt zelf bepalen welk uur u wilt deelnemen. De wandelroute naar de Dikke Boom maakt de kennismaking met het landgoed compleet. Huize Verwolde is geopend op dinsdag, woensdag, donderdag, zaterdag en zondag.

De mand is gevuld met sandwiches, zalmbroodje, croissant-brie, chelseybun, verse vruchten en vruchtenbroodjes. Verse jus d'orange en boerenkarnemelk zijn als drankjes bijgevoegd.

 

Prijzen

Eendenhuur is Euro 130,== per 2 CV. max. 4 personen per eend, excl. benzine

 

Picknickmand incl. rondleiding op huis Verwolde en picknicken in de kasteeltuin.

Volwassenen                 Euro 22,== p.p.

Kinderen 4 - 12 jaar     Euro 16,75  p.p.